Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Чак стънт като стънт-не.Просто мечтая някои ден да мога да вдигам мотора от 1-ва на задна да стигам до 5-та и после пак да сляза до 1-ва без да губя кантара :Д Нищо повече :Д:Д Работя по въпроса,много малко по-малко мисля,че напредвам,но каквото и да опитвам тръгне ли мотора да олеква и тялото ми бяга назад и не успявам да натискам задната спирачка.Събота малко остана да го обърна.Когато спирачката е на кормилото мисля,че нещата ще се получат.Дано само издържи мАторя на всичко,на което го подлагам.

П.С. Сетих се за един стар лаф : Карай мотора така,че да го е страх от тебе

Коментар

След няколко дена още снимки

Слика вече 2 седмици ме чака на тавана и реших да довърша старата гума по бързата процедура

Коментар

Порция снимки:

Бях на едно момче на Рожден ден с мотора и нямаше как вечерта да не направя тази снимка за спомен.
        Забележете гьола под мотора-въпреки,че спрях бензина за снимката,за 1-2мин всичко това изтече от карба.Смятай,сигурно хваща 200-300грама този Кейхин.

Попринцип трябваше да спим на вилата...обаче не спахме и в 04.45 сутринта на мен и на другото момче ни се докараха мотори хем не си бяхме правили снимки на изгрев слънце
        15мин преди изгрева,на фона на мъглата над яз.Ивайловград

малко преди изгрева

Е тва съм аз :Д Мисля,че добре съм прикрил факта,че ЗАМРЪЗВАМ !

Тренировки....

Коментар

С един приятел тръгнахме уж само да заредим без глупости ама по пътя пак се почна .....

Коментар

Моторетката се уреди уникално изготно с ЛЯВА радиална помпа за хенд-брейк.Днес ми пристигна и хидравличния маркуч 2м.Сега на струг ще направя двоен банджо болт,че не ми се дават 9лв за един болт от хипермаркетите.И след 15дена,когато съм при мотора ще започна поставянето,дано да няма непредвидени усложнения.Идеята е да отвия банджо-болта на задния апарат,да сложа новия,но вече с двато маркуча (единия от крачната спирачка,а другия от хенд-брайк-а) да прекарам маркуча до кормилото и да го свържа с хенд-брейка,който трбява да наглася някакси около конзолата за съединителя и фара :д.....и накрая ако се обезвъздуши лесно.... пък и ако заработи :Д:Д ще е хубаво

Коментар

Ей ти си бая напред в уийлинга и стопитата. Аз вчера за първи път ходих да се пробвам, но мисля да засиля броя на тренировките, докато се науча. Поръчах си и -1 пиньон за отпред, за да се вдига по-лесно само с газ.

Засега само някакви "жабки" и като го вдигна качествено се плаша и го пускам - нормална реакция на начинаещ:

before: Kawasaki ZX10R 2009
              after: KTM 690 SMC R 2015

Коментар

Тренировки му е майката,няма спор.Аз от 38/15 минах на 45/16...сега съм с 45/14 и дори се замислям след като сложа хенд-брейк да го спъна още малко с 48/14,че все още бая се засилва.На последната снимка с колата,където е на задна момчето после ми каза,че когато съм тръгнал да го вдигам е карал с 70 с колата.Аз бях тогава на 3-та.Тоест ако на 3-та го прекантаря ще се изтърся с около 90/100 :д а това ще боли много :д

А пък с "стопитата" понапреднах бързо.Божа работа-просто изведнъж взеха да се получават.
                Започнах ето от тук Октомври 2013:

После като се постопли Март/Април продължих и Май месец вече минавах 5-6 метра и започвах да "докосвам" кантара :Д

Лятото доусъвършенствах и още и още:

В момента горе-долу мога 15-тина чисти метра да мина за предна гума.Като засиля до 60-70 и мога да спра до 0 на предна.Като последните 1-2метри ги минавам на доста чист кантар.Една от най-добрите снимки,които имам, е точно такава:

Коментар

Браво, браво! Личи, че ти се отдавна и отдавна го правиш!

Коментар

Давай да тренираме някой слънчев ден като се срещнем някъде ще правим снимките

Коментар

С удоволствие, но сме много далеч. Много искам някой да ми покаже и да ми даде акъл, да ми каже грешките, ама няма кой

Коментар

Ето снимки на радиалната помпа.Засега само съм я монтирал на кормилото и утре се надявам да ми направи стругаря банджо болт двоен и вече да слагам макруча и да обезвъздушавам.Дано да стане нещо,че както се вижда от снимките ,помата идва много надолу,защото си пречи иначе със съединителя.А не може спирачката да е отгоре,защото ще покрие декомпресора и няма да мога да паля мотора.Ако всичко стане мисля,че и така да е пак ще е по-добре отколкото само с крачна и се надявам да ми свикне ръката да я изпозва когато трябва.

Коментар

Според мен магията щеше да е да научиш да ползваш десния крак на спирачката

Коментар

Пичове ,абе семерингите на предницата от многото магарии напоследък малко просълзяха и ще се сменят,а с тях и маслото в предницата.Хубаво ама в мануала,който имам никъде не пише колко мл. трябва да се налее във всеки кол.Някой от колегите с опит с лц4-ките знае ли нещо?Из нета намирам само,че било хубаво да е 120-150мм. ама за да достигне това ниво колко мл трябва да се налее.И с кое масло е по-твърда предницата 7,5в или 5в и за да е по твърда нивото трябва да е по близо до 120мм. или 150мм.Малко аматьорски въпроси ама наистина за първи път се сблъсквам с тази смяна и си няма понятие.Благодаря предварително.Скоро ще пусна някоя снимка да не помислите че не карам :д

Коментар

Ако налееш 7.5W , ще е по-твърда предницата. Мериш нивото при свито положение на кола , без пружина. С нивото също може да втвърдиш предницата , мисля , че 120мм. е за супермото варианта , а 150мм. за ендуро варианта , супермото предниците са с по-къс ход. Ще ти е нужно около 1.2 л. масло.
                              В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Благодаря за бързия отговор !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                                X